Виктор Стоянов, който преди 2 години се преструваше, че иска

...
 Виктор Стоянов, който преди 2 години се преструваше, че иска
Коментари Харесай

Ергенът Виктор: За какво са ми жена и деца?! Паркирам си в „Сухата река”, „оправям” лелката за 2 часа и си заминавам. Живот – мечта!

 Виктор Стоянов, който преди 2 години се преструваше, че желае да се задоми и в тв ефир лъжеше, че желае да срещне дамата на живота си, продължава да е същият безконтролен мъж като преди. Вики не просто не желае семейство, а употребява дамите като движимости, чието предопределение е единствено едно.

В „ Ергенът ” някогашният фитнес инструктор се правеше на огромен джентълмен, само че истината е напълно друга. Той си намира дами за секс и не желае нищо повече с тях, което е симптом за пренебрежение на всички от нежния пол.

В момента Виктор се радва на нова „ секс кукла ”. Изгората му била малко по-възрастна от него, трансферирала към този момент 40-те, както той ги обича, и живеела в „ Сухата река ” в София. Почти вяка вечер Виктор бил забелязван да паркира колата си в квартала, да стои към 2 часа в една от кооперациите и след това да си потегля.

Вики въобще нямал желание да се обвързва съществено преди 40-годишна възраст. Той непрекъснато се подигравал на приятелите си, които не можели да излязат някъде, тъй като няма кой да гледа детето или жена им не ги пуска.

За Стоянов, който към този момент е на 33 година, сексът към момента бил водещата мотивация в живота. Повърхностното му мислене, съчетано с това, че е мамино синче, не го прави идеалната партия за никоя жена.

Инфо: Crimesbg.com

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР